Játékszabályok

Az alábbi szabályok érvényesek minden szerveren játszó játékosra, valamint az adminokra is.


Csalás

A szerveren szigorúan tilos minden olyan segédeszköz használata, ami a használójának jogosulatlan előnyt biztosít a többi játékossal szemben (hack, script, görgőzés, játékhiba kihasználás, elevator, stb.). Amennyiben valakinél bebizonyosodik, hogy bármilyen módon csalt a játékban, akkor figyelmeztetés nélkül azonnal és végleges ki lesz tiltva szerverről.

Chat

A szerveren nem engedélyezett a trágár-, más játékosokat sértő-, fenyegető kommunikáció, különösen más játékosok szüleinek sértegetése, minősítése. Valamint tilos a másokat zavaró, egymás után többször is, kéretlenül megjelenő szöveges üzenetek megjelentetése.

Kéretlen reklám

Szigorúan tilos a szerveren engedély nélkül másik közösség-, klán-, vagy saját személyes játékszerver hirdetése.

Tisztelet

Kérjük, tartsd tiszteletben a többi játékost és az adminokat! Ne szekálj, sértegess senkit! Mindannyian a szabadidőnket szeretnénk ezzel a játékkal békésen, kellemesen eltölteni. Kérjük, ne tedd ezt tönkre!

Csapat elosztás

Lehetőség szerint mindenki törekedjen arra, hogy a csapatok egyenletesen legyenek elosztva, mind létszámban, mind pedig erősségben! Arra kérünk mindenkit, hogy lehetőleg az automatikus csapatválasztást használja a játékba való belépéskor, vagy csatlakozzon a kevesebb játékost tartalmazó csapathoz. Valamint a tapasztaltabb, jobb játékosok lehetőleg válasszák a gyengébbnek tűnő csapatot!

„Campelés”

A szerveren az úgynevezett „campelés” (lásd lejjebb) nem tilos. Viszont a túlzásba vitt, durva, állandó jellegű „campelés”, a túlságosan is passzív játék nem engedélyezett.

Ennek megítélése és eldöntése minden esetben az adminok joga és felelőssége. Amennyiben egy admin valakinek a játékát túlságosan is passzívnak ítéli, akkor a játékost felszólíthatja a passzív játék abbahagyására, de súlyosabb esetben, akár egyéb szankciókat is alkalmazhat (például: kidobás vagy kitiltás a szerverről).

Állandó jellegű „campelés” csak mesterlövész puskával (csipával) engedélyezett.

* Campelés – Olyan játékstílus, amikor a játék során, a játékos (camper), többnyire egy helyben (állva, guggolva, fekve) várja, figyeli az ellenfeleket, ritkán vagy szinte soha nem mozog és ugyanazokra a helyekre tér vissza sorozatosan.